Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guldstänk av lycka

Mot kanten av himlen, jag blickar upp

molnen bildar täcke av bomull

 

Ser en välbekant siluett

änglavingar i fjärran

 

Mot toppen av himlen, solen lyser varm

guldstänk blir regnet av lycka

 

Hör ett välbekant ljud

änglaharpor så nära

 

Ditt namn skrivs av gyllene text

närvaron känns i mig

 

Räddande hand

skyddar dagen lång

 

Tack för att du ser då ingen annan vet

tar min själ, får mig att le

torkar var tår, på kinden faller

var mig nära, det enda jag ber




Fri vers av Cajsa
Läst 260 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-05 11:48



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Mycket vackra mötesbilder
2009-02-19

  prinscess VIP
mycket fint
2008-10-05

  Annmargreta
Otroligt fint skrivet Cajsa, kramen till dig.
2008-10-05

  Mats Henricson
Sirligt och vackert med en läcker semafor som inramar detta fina verk !
2008-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg