Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med enkelhet av frihet..


med självklarhet av själ

 

Att när man ger ibland..
ger bort sig själv

 


finns kvar ett land utan hav

 




Fri vers av Regn & Grus
Läst 256 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-06 15:46



Bookmark and Share


  Erik Jansson
"finns kvar ett land utan hav"

den meningen talade till mig.
2008-10-08

    ej medlem längre
Ett land utan hav låter ödsligt och torrt ...
2008-10-08

  Larz Gustafsson VIP
Vackert.

Men den som ger får.
2008-10-07

    vide
"ett land utan hav"... då är det ändå något som saknas...
gör mig lite betänksam....
2008-10-06

    Vilhelm Kvist
bara några få rader men du lyckas ändå måla upp en stor tavla av igenkännande känslor
tack för bra läsning!
2008-10-06

  kath
... som vacker o klar poesi gör tar det oss till platser i våra hjärtan, idag föll dina ord djupt in i mig och gav liv åt sår som behöver läkas ...tack!
2008-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Regn & Grus
Regn & Grus