Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömsömn!

Stilla i denna sommarnatt
Ser dej,du sover
så lugnt och sött
min älskade mitt hjärta
min enda skatt
Du ligger jämte
du var ju så trött

Allt är så stilla, ro så tyst
Du blundar det ser jag
i månens svaga sken
Jag ser din kropp,
den jag kysste nyss
Natten blev lång
timman blev sen

Jag vill röra,men låter bli
Vill uppleva dej igen
vara dej nära
Vill känna att vi är vi
och vill veta allt,
och du mej ska lära

Du suckar i drömmar
och jag undrar var
du har inne i dej
undrar vad du tänker
och vart du far
undrar om du drömmer
något vackert om mej

Hör en fågel börja sin sång
och solens strålar blir klara
Natten har snart gjort sin gång
tillsammans vi då ska vara

Vill se dej vakna så sakta
se din mun ditt leende
jag kan bara ligga och vakta
ett smärtsamt härligt beteende

Väntar att du ska se på mej
Vill du snart ska vakna
då vill jag ha och jag vill älska dej
men nu kan jag bara sakna




Fri vers av Gryft
Läst 203 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-08 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft