Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är tondöv utan taktkänsla, nu jävlar.


Oskar och Förortsmusiken, nu jävlar!

En fredag i Oktober
börjar vi marschera ut i krig
med din gitarr och
min röst i otakt,
förortstakterna från
förortstraktorernas Förlanda
och Frillesås morötter.

En gitarr i din famn,
som en granatkastare
sprider du starka ackord,
som kärleken sprider jag
någonting falskt till
någonting äkta,
stämband som felvibrerar,
skapar äkta ord.

För jag och Oskar skapar
en oslagbar duo,
när vi börjar vår vandring mot
revolutionärernas
hall of fame, när mina händer
börjar prata ut skrift,
när vi skapar rock'n rollblåa ögon
av mina stängda.

En fredag i Oktober
börjar vi marschera ut i krig
med granatkastargitarren och
stämbandskärlek av fel tonart.

Förortshardcore och traktorrally,
krigsstigen går mot er och
jag ska mosa blygheten som
är min egna Judas.




Fri vers av KevinBroberg
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-10 00:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KevinBroberg
KevinBroberg