Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina ord är inte tillräckliga. Min älskling, den här i alla fall till dig.


Till min ängel

 

 

Jag vill smälta dig
så som du smälter mig

Dina ord
glödande, kärleksfulla
sväljer jag hela

 ~

låter dem strömma i mitt blod
smeka mitt inre
tills jag nästan
går sönder

av din kärlek




Fri vers av Missi VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Utvald text
Publicerad 2008-10-11 15:30



Bookmark and Share


  Sofiapoema
En viss lundabo är över örona förälskad? ^^
2008-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon