Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bitar av livet saknas

Huvudet i kudden

tårar på kinden rinner

smärtsamt hjärta

du finns inte här

 

inte längre

 

Andningen är svår

bitar av livet saknas

 

Livet faller sönder

inte som det varit

 

blir det någonsin

bra




Fri vers av Cajsa
Läst 231 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-11 22:01



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Vemod och saknad, äkta känslor i denna....
2008-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg