Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Befriande dans..

Vara intill just dig...
din varma längtande hud..
fångas min av närhetens lust
till lustarnas befriande dans..
glödens hetta för oss mot
svindlande höjders njutning
ögonblick av enad kropp..






mare




Fri vers av mare VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-14 22:19



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Underbar text om närhet.

Eva
2008-10-16

  prinscess VIP
vad vackert
2008-10-14
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP