Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill bara ta ett bett

ögon blå som
längtar havet

underläpp
så blodfylld lockar

armar grova
lovar skydd

känsligt sinne
ömhet ger






mersmak









Övriga genrer av Trädflickan
Läst 250 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-10-14 23:31



Bookmark and Share


    seriöst störd
Slutet = tummen upp.
Ordet blodfylld får mig att rysa.
Detaljer kan du minsann.
2008-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan