Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleksgrotta


gonar in mig i en varm grotta av kärlek och värme
när kylan utanför vill ta över mig
hjärtas rum glöder värme

passion
för livet vidare
glömmandes världen utanför
en grotta av kärlek
att gå i ide
leva närhet
kraft och inspiration

en grotta varm av kärlek
kan ta mig igenom det mesta
skyddar
värmer
kokar blodet
lever kärlek
lovar hopp







Övriga genrer av Trädflickan
Läst 275 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-15 00:00



Bookmark and Share


  Regular
varm och mysig text...åh...som gör att man själv längtar lite...
Applåd
2008-10-15

  Madjori
Vacker text... fastnade speciellt för dessa orden.


Skyddar värmer
kokar blodet,
lever kärlek
lovar hopp.
2008-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan