Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andetag

Jag håller dig i min famn
Och viskar ditt namn

Ditt leende är så sött
Du är det älskade barnet jag fött

Du är så himmelskt underbar
Du är min och oerhört dyrbar

Dina andetag håller mig vid liv
denna kärlek är så intensiv

Du är mitt älskades allt
Jag älskar dig tusenfalt




Fri vers av pussflufftess
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-15 12:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Närhet. Ömhet. Kärlek. Varm känsla i den här dikten som fortplantar sig till mig som läsare...
2008-10-15
  > Nästa text
< Föregående

pussflufftess
pussflufftess

Mina favoriter
Närhet