Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I natt dricker hon vin med ensamheten

I natt dricker hon vin med ensamheten
rött som det blod som pulserar i hennes ådror

Hon dansar med stjärnorna
en kylig dans som förför henne

Våndan sjunger för henne
en ryckt melodi
som talar om sanningen så som den är

Betrycktheten skrattar med henne
åt alla förunderliga tvivel

Hon lättar sitt hjärta för trängtan
så mycket hon vill berätta
som aldrig kan bildas till ord

Hon anförtror sig till sin vilsna själ
det är där hon får ovissheten
att blomma till trygghet




Fri vers av pussflufftess
Läst 380 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-15 12:07



Bookmark and Share


  drakbruden VIP
Berörande och igenkännande. Redan titeln talar så starkt " I natt dricker hon vin med ensamheten"
2008-10-16

  Larz Gustafsson VIP
Hon anförtror sig till sin vilsna själ
det är där hon får ovissheten
att blomma till trygghet


Makalöst starka rader!
2008-10-15
  > Nästa text
< Föregående

pussflufftess
pussflufftess

Mina favoriter
Närhet