Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

All eld har hon inom sig

Under bar himmel och midnatssol
nånstans i det röda speglande vattnet
ser hon
hans leende


Hennes längtan
glöder
brinner
flammar


All eld har hon inom sig
nånstans bortom allt
skulle hon ge honom sitt innersta


All längtan
inom henne

mindre glänsande
mindre innerlig

men lika vacker




Fri vers av pussflufftess
Läst 375 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-15 12:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Storslaget.
Varmt.
2008-10-15
  > Nästa text
< Föregående

pussflufftess
pussflufftess

Mina favoriter
Närhet