Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam älskar hon

Ensam
sitter hon vid strandkanten
blickar ut över horisonten
ser längtan bortom vågorna
dansande för henne
i skvalpande stänk

Sakta låter hon sina fingertoppar
smeka den varma sanden
formar längtan till
mjuka bilder
av honom


Ensam
lägger hon sig ner
sluter sina ögon
låter vattnet omsluta
hennes trånande kropp

I rytmen av vågor
låter hon havet
fylla hennes längtan

smekande

avvaktande

pulserande

Ensam
men med hans närhet
älskar hon
vid strandkanten
i den heta sanden
smekt av vågorna
kysst av vinden

Längtande efter
hans hjärtslag
mot hennes nakna hud

Älskar hon ensam




Fri vers av pussflufftess
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-15 12:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snyggt!
2008-11-15

  Larz Gustafsson VIP
Det får jag alltid göra.
Men njutningen kan aldrig bli densamma.

Du har åstadkommit ytterligare en vacker dikt.
Att det hela utspelar sig vid havet förhöjer bara det estetiska värdet.
2008-10-15
  > Nästa text
< Föregående

pussflufftess
pussflufftess

Mina favoriter
Närhet