Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt blod

 

 

 

Glömmer aldrig vem jag är

med båda fötterna på jorden

och tankar av tid som ger evigt liv

 

Med ödet som min följeslagare finner

jag möten med människor jag aldrig trodde

var möjliga, allting har sin tid och sitt rum i vårt 

universum under vår stjärnhimmel full av energier

 

 

Med båda armarna mot solen

kramar jag livets must ur jorden,

jag har ingen garanti på livets evighet,

men jag har tro om energi som i

min flod kommer förbli

 

Ett liv låter 

trångsynt och 

ateistiskt

 

Min sol

 Mina andetag

Min verklighet

 mitt blod

 min flod

 

Ty många liv kan jag

känna i mitt inre

  universum

 

Min verklighet

 

Ty våra själar

kan ej dö i

livets flod

av hopp

 

//c

 

 

 

 

 

 




Fri vers av coffe
Läst 303 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-10-16 15:30



Bookmark and Share


  Havsbris
***...Med båda armarna mot solen

kramar jag livets must ur jorden,

jag har ingen garanti på livets evighet,

men jag har tro om energi som i

min flod kommer förbli ...***

Herrejösses, jag valde den stroff ,
som jag älskar för mycket, som är en
poem för sig själv, kärnan, hjärtat av
hela texten, mening med livet,
sanningen och dig själv...

Jag bara beundrar häppnad och helt
yr på den mest positiv sätt man kan bli ;o)

titeln är bara så bra som helst, som
passar perfekt i den perfekta text, vi ska
aldrig glömma varifrån vår blod, rötter kommer
och vart ska gå... även om av det som ska
ingen behöver veta...

PHU!! ;o)
Du tar anda ur mig, du är magisk, dina ord
rinner bara som ditt blod i röd färg jag ser
hela poesi skriven med, frisk och sund,
naturens makt och kraft, som gör den att
pulsera för evigt, efter dig!

vad ska säga mer, du frörtrollar alltid och
alltid överraskar som få kan ;o) synd att
den gick utan att många såg eller kommenterade
men, dettta är en av dina bästa, poesi när den
är som bäst!!!

BRAVO!!!
2008-10-28

  Lyckohäxan Enediel
*njuter en stund*
2008-10-21

  Della K
Aaawww... va mysigt...

=)

Nu ler jag lite...

2008-10-17

  drakbruden VIP
Det här är något av det mest vackra, intensiva och berörande du skrivit! Ett enda ord beskriver det. Närvaro!
2008-10-16
  > Nästa text
< Föregående

coffe
coffe