Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om hon sa......

Om hon sa
att hon behövde
din famn

Att få känna
din värme
tröstas
av din tystnad

Om hon sa
att hon inte
klarar det själv

att gråta

För det skrämmer
henne
ensamhetens skratt
och tårarnas oändliga dans

Om hon sa
att hon behövde dig nära
bara vara där i dina armar

Vad skulle du svara om hon sa
att det faktiskt var så




Fri vers av pussflufftess
Läst 455 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-16 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pussflufftess
pussflufftess

Mina favoriter
Närhet