Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är svår att älska

I alla dina tappra försök
att älska henne

Misslyckas du
utan att veta hur

Älskade låt inga tårar falla

Hon är svår att älska
och kanske är hon det
bara för att hon kan

Än kan du inte se
och kanske men bara
kanske

finner du

Det

i hennes ögon
som får dig att älska
henne fullt ut..




Fri vers av pussflufftess
Läst 455 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-16 17:18



Bookmark and Share


  drakbruden VIP
Dina texter känns så ärligt raka. Härlig!
2008-10-16

  friheten
Vacker!
2008-10-16
  > Nästa text
< Föregående

pussflufftess
pussflufftess

Mina favoriter
Närhet