Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du lilla änglamirakel

Du lilla änglamirakel
så vacker och oskuldsfull
fyller du mitt hjärta
med en kärlek så stor

Ömt kysser jag din
panna
viskar hur mycket
du älskas
av mig

Och i samma andetag
förstår jag att rädslan
aldrig varit så stor över
att mista något
och aldrig har jag varit
så lycklig som när

Du lilla änglamirakel

kom till mig

I all tid som finns och även
i den tiden som inte finns
ska jag älska och alltid finnas vid din sida

Du mitt lilla änglamirakel

Det går inte att förneka
att du är ett mirakel sänd från änglarna
till min famn
där du alltid kommer vara trygg
och älskas för den du är
för du är

Mitt lilla änglamirakel




Fri vers av pussflufftess
Läst 250 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-16 22:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En vacker hyllning till ett barn.
Något sådant kan endast en varm kvinna skriva.
2008-10-17

  Vildaste
otroligt fin!!!/vilda
2008-10-16
  > Nästa text
< Föregående

pussflufftess
pussflufftess

Mina favoriter
Närhet