Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

08.20

  08.20

födelsedagsklockan ringer

ytterliggare ett år har gått

tiden rinner iväg

 

Trettio år sedan jag föddes

Västerås BB

 

08.20

liten blir stor

ingen ungdom utan vuxen

tiden rinner iväg

 

Trettio år sedan jag föddes...

...många är erfarenheterna




Fri vers av Cajsa
Läst 243 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-17 07:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
30 jämt - Grattis, en dag för sent!!
2008-10-18

  Rosen VIP
man får gratulera på din stora dag.. Hurra hurra!
2008-10-17

  Mr Lindemann VIP
Vi här på Norrköping stad(Vi står på staden) grattar!
2008-10-17

  Janis Karlsson
Grattis, grattis, grattis!
Många är intrycken och lärdomarna, betydligt många fler ska det bli!
2008-10-17

  Jessica Ebbesson
Önskar Dig en fin födelsdag, Grattis!
2008-10-17

    Lindizz
Stort Varmt Grattis på din stora dag! Hoppas du får en underbar dag, kramar!
2008-10-17

  friheten
Grattis!
2008-10-17

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Grattis på födelsedagen! Ja visst rinner tiden iväg... tycker inte det är längesen jag fyllde trettio själv... : )
2008-10-17

    eva m h
Stort Grattis på födelsedagen!
2008-10-17

  Lena K Nilsson VIP
GRATTIS!
2008-10-17

    Maria Malm
Grattis på födelsedagen!
2008-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg