Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är inte mot människor av kött och blod (ef 6)





änglar strömmar
ur halvöppen mun
bak vita tandrader

levande
levitens prästadöme

ej hedning mot jude
ej jude mot hedning
jude mot jude
eller hedning mot hedning

men ännu väntar vi
glädjebudbärarens steg
över bergen




Fri vers av rebecca d
Läst 340 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-17 12:58



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Stryker under föregående talare...berörande dikt som skapar starka känslor.
Applåd
2008-10-19

    Bodil Sandberg
Som alltid skriver du med hängivenhet och kraft..frammanar bilden av en brinnande låga..hur än vi människor väljer att göra..brinner den evigt..så känns det här..tack ditte!!
2008-10-18
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d