Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tungspetsen som ska måla hennes kropp.

Han finns där
doften dröjer sig kvar
på hennes hud

Långsamt glider hennes tunga
över läpparna
Smaken av honom finns fortfarande kvar

Med slutna ögon
kommer minnet av
honom



Kyssar som täckte hennes kropp



Sensuella händer
smekte formen av hennes bröst
retfullt sökte dom sig ner över hennes mage



och vidare



Tungspetsen som försiktigt ritade mönster
på insidan av hennes lår

Hennes andning tung
Kroppen darrande varm

Hon biter tag i sin underläpp
precis som då
när hon minns
känslan då han fann
det han så lustfyllt väntat på



Hett omslingrade förenas deras kroppar



Utanför springer livet förbi i
samma gång som alltid
Människor överallt på väg
någonstans

Men där inne
finns bara två
puls som dunkar under kysst hud
andetag fyllda av lust
är det enda som hörs

Hon minns
och längtan är inte borta
kvar finns väntan
efter honom



och



Tungspetsen som ska måla hela
hennes kropp
i sökandet efter ett
lystet inre




Fri vers av pussflufftess
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-17 20:44



Bookmark and Share


  Della K
:)

Mjaauu...
2008-10-19

  Larz Gustafsson VIP
Ett sanslöst sensuellt scenario.
2008-10-17
  > Nästa text
< Föregående

pussflufftess
pussflufftess

Mina favoriter
Närhet