Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är du

Vem Är Du
som läser mej
Som iaktar orden
skrivna av mig?

Vem är det som
anar min sårbarhet
som läser mellan raderna
Du vet.

Jag kan bara finnas
och lysa till ibland
rubriker kan fånga,
sällan gör mitt namn

någon skillnad på hurdan du är
du är ju du
Och den jag är
och det som är nu

Så jag skriver
Om livet, det som är nu
Och jag somnar
med rösten som är du.
Är du.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-17 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP