Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Må väl

jag vill se dina ögon le
se glädjen inom dig
höra dig skratta

jag vill komma nära
känna din lycka låga
omfamna mig
dela den med mig

jag vill se dig lycklig
sorglös utan smärta
jag vill se dig må bra





Övriga genrer av Trädflickan
Läst 241 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-10-18 01:39



Bookmark and Share


    johanni
Vilken lycka att få göra dety du beskriver så fint.
/Johanni
2008-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan