Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbara älskade

Under hennes vita lakan
göms det som inte fanns
svävande i en tid
som suddats ut

Underbara älskade

Hos henne ekar tomheten
berusande
naket klagande
efter din beröring

Du gav henne en längtan
mumlade otydbara kärleksyttringar
utan återvändo

I en annan tid
bredvid dig
hennes läppar viskande
mot din hud
vad hon kände i sin saknad

Du som läste de skrivna raderna
av kärlek
i hennes hjärta

Underbara älskade

I din närhet
andades hon
förblev vid liv




Fri vers av pussflufftess
Läst 417 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-18 09:10



Bookmark and Share


  Blodros
..åh vad jag gillar de tre sista raderna
att få känna att en en lever...om det é så bara för en kort stund..
2008-10-19

  Larz Gustafsson VIP
Utan kärlek dör man invärtes.
2008-10-18
  > Nästa text
< Föregående

pussflufftess
pussflufftess

Mina favoriter
Närhet