Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stunder glömda av tiden

Stunder glömda av tiden
smeks han av en
ängels skimrande
vingar

Hennes sagolika väsen
omsluter och fyller
hans inre

Hon finns i varje andetag
Låter honom andas
genom henne

I hans hjärta dansar
hon följsamt
lämnar små fotavtryck
av kärlek

I hopp om att han
minns henne
ängeln i hans inre

Omedveten om att hon
för honom
är den vackraste skatten




Fri vers av pussflufftess
Läst 410 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-18 09:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hur skulle han kunna glömma...??
Hoppas han läser detta fina.
2008-10-18

    ej medlem längre
Jättefint skrivet!
2008-10-18
  > Nästa text
< Föregående

pussflufftess
pussflufftess

Mina favoriter
Närhet