Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du förstod visst inte alls

Du förstod visst inte alls
då du borde
att du fick


henne


och med det allt vad hon gav
där bakom all naken ytlighet
och svart mascara
fanns hon
i all enkelhet
men med all sanning och kärlek
i sin famn

Du förstod visst inte alls
då du borde
att du gav upp



henne

trots att dina drömmar
viskat nått annat
om alltid och i evighet

Hon förstod visst inte alls
då hon borde
att allt hon gav
aldrig kom tillbaks

Förutom den där
lättsamma ytligheten
och svart rinnande mascara
på kinder utan smekningar




Du förstod visst inte alls




Fri vers av pussflufftess
Läst 416 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-19 00:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vill krama om när jag läser detta.
Ser en öppen famn och uträckta händer som refuseras.
Ofattbart!
2008-10-19
  > Nästa text
< Föregående

pussflufftess
pussflufftess

Mina favoriter
Närhet