Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lova att älska lika febrilt som du sökte längtan

Drömmer du om henne
alla ensamma nätter
då mörkert klagar en dyster melodi
i tårarnas speglingar

Känner du henne
på dina fjäderfyllda kuddar
nära
hennes mjuka kyssar
mot söndergråtna kinder

Söker du
i skuggorna
som skrämmer så lockande
efter henne
som kan göra dig hel igen
med ett endaste andetag kan hon
smeka
lycka i kaoset du bär

Längtar du
i de sena timmarnas
ändlösa suckar
efter hennes famn
tryggheten
när vindarnas slumpartade öde
sliter dig sönder

Lova

När du henne finner
älska då som du drömde
att du kunde känna henne
intill

Älska lika febrilt som du sökte
längtan
hon gjorde dig besatt av
trots alla dina försök
att glömma


Älska



för hon är här




Fri vers av pussflufftess
Läst 544 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-10-19 00:15



Bookmark and Share


  wearealllost
Grymt fint skrivet!
*applåder
2008-10-29

  Regular
Fint skrivet och mycket tänkvärda ord "När du henne finner
älska då som du drömde"
2008-10-19

  Jonas Lindmark
instämmer..fint skrivet!
2008-10-19

  Larz Gustafsson VIP
"med ett endaste andetag kan hon
smeka
lycka i kaoset du bär"


Dessa rader är så kopiöst starka att de skakar mina grundvalar.
Fabulous!
2008-10-19

  Amandaaa
Åh vad bra skrivet :)
2008-10-19
  > Nästa text
< Föregående

pussflufftess
pussflufftess

Mina favoriter
Närhet