Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Får hjärtan att le

Gråtande själ

vandrade gatorna fram

inget klarnade i sikte

 

Tänkte åka hem

gömma sig under täcket

aldrig komma fram

 

Bestämde sig ändå

stanna kvar i staden

 

Gick in genom den välbekanta dörren

såg blicken som frågade

hur är det

 

Ett skakande på huvudet

tårar som rann från ögat

inte bra

 

Kramen som följde

värmde långt in i hjärtat

kändes bra

 

Hörde sedan låten

tröstar gråtande själ

svagheten försvann

 

 

Sång

fåglarnas kvitter

solskensklädda änglar

får hjärtan att

le




Fri vers av Cajsa
Läst 209 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-19 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg