Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem kan få en ensam tår att försvinna

Hon har tårar
precis som ni
känslor
samma som era

Det är inte alltid lätt
att vara hon
leende skratt
frånvarande tårar
förvillar er

Men hon är svagare
än ni tycks tro
även om ni aldrig lyckats förstå
att en sorgsenhet
bor hos henne

Hennes tårar faller också
precis som era

Den där känslan
av att det gör ont inom henne
hon vet inte hur en förklaring
ska komma
verklighetens känsla
när ingen vet

I sin tysta ensamhet
känns tårarna


Det gör ont


Hopplöst långt borta
från en tröstande famn som kan hålla om henne
när rädslan och den svidande smärtan
är som störst

Men vem kan få en ensam tår
på hennes kind
att försvinna
när ingen vet att den
finns




Fri vers av pussflufftess
Läst 293 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-20 08:32



Bookmark and Share


  MeAmmie VIP
Så vackert du beskriver de dolda tårarna! Kram/Ammie
2008-12-03

  Larz Gustafsson VIP
Kära Fluffski...
Kan identifiera mig till fullo.
Glasbubblan finns där.
Montern.
Att vara mitt ibland men ändå ljusår ifrån.
2008-10-20
  > Nästa text
< Föregående

pussflufftess
pussflufftess

Mina favoriter
Närhet