Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godnatt

Kvällens skymmning

månljuset gömd bakom molnen

stjärnor lyser med sin frånvaro

 

Nattens stundande

dagen vilar i tystnaden

solen gömmer sina varma strålar

 

Viskar

GODNATT




Fri vers av Cajsa
Läst 274 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-19 21:27



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Vilsamt Vackert, sover lugnt och gott efter denna...
2008-10-19

  Patrick K
sov sött :)
2008-10-19

  Lena K Nilsson VIP
Fina godnattord!
2008-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg