Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.....


Skulle hon betyda något då .....



Tårarna finns där
hos henne



Men hon vill inget säga
för tänk om
någon skulle veta
hur det känns
att vara där



Om någon förstod
att för henne
är det svårt
att behöva någon annan



Hur skulle hon kunna
säga
att hennes tårar faller



Att hon behöver
någon
att hålla om
som förstår
varför tårar finns



Utlämnad och avslöjad
skulle hon betyda något då




Fri vers av pussflufftess
Läst 363 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-10-20 08:35



Bookmark and Share


  Fredric
utlämnad text.. och jag vet inte varför jag läser den inombords på skånska.. Kanske blir den bättre så?
2008-11-03

    ej medlem längre
Mänskliga rader,
om rädslan att bli blottad
och sårad återigen,
ett skydd diktjaget satt upp,
en igenkännande text hos mig
själv också
2008-10-23

  Larz Gustafsson VIP
Du betyder enormt mycket. Mer än du anar. Om det nu är dig själv du skildrar här.
I annat fall är det så i alla fall!

Jag kan ibland känna att jag liksom inte får känna att jag behöver någon, att jag vill gosa med någon. Så får alla andra känna, utom jag.
2008-10-20

  friheten
Så bra srkiven!
2008-10-20
  > Nästa text
< Föregående

pussflufftess
pussflufftess

Mina favoriter
Närhet