" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




Över mina linjer..

 


ögons glans speglar elden


de lågor som glider genom omkring
och utmed hud

leker liv och lust på fullt allvar
ett allvar som leker nynnande eldflingors ljusa dans

penseldrag & toner av
dina skimrande sällsynta färger

formar mig


elden bär ditt namn..

 

 

 




Fri vers av Regn & Grus
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-18 00:56



Bookmark and Share


    vide
vilken intensitet!!! Och jag tycker om ditt slut: Elden bär ditt namn....
2009-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Regn & Grus
Regn & Grus