Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag har blivit dålig på att skriva


du sade att du väntade på spårvagnen - men vad fan du åker inte spårvagn?

du stod längst
trottoarkanten
gick mot rött ljus
när alla bilar
sprang förbi

kanske väntade du på något
som inte kommer i en grön kollektion

kanske väntade du på något
som inte går att hoppa jämfota vid


i hela livet
har jag sökt efter hål i min vägg
och i hela mitt liv har jag
hoppat på ett ben när det var rött
för att ha något att vänta med
då mitt tålamod aldrig räckte fram till grönt




Fri vers av Sandrew
Läst 428 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-20 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandrew