Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett regn och jag blir lycklig

hos dig är jag
men jag är här
och inte där
jag borde

jag somnar
vid ditt hjärta

större än du vill
förstå

gråter nu av lycka
av smärta
att viljas slitas
i stycken

vill höra hemma
i din famn
samtidigt äga
min egen

ge
utan att dö
åter igen

tiden rinner bort
liksom allt i mitt liv
min förmåga att tänka
långt

när jag inte är
med dig

brinner inte lågan







Fri vers av Ex¤animo
Läst 159 gånger
Publicerad 2008-10-21 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo