Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Må drömmen få vinna!

 

Med en fot i verkligheten

och den andra i drömheten

så ser jag nu tydligt

 

att drömmen måste bli verklig

 

För visst är det ju så

att uppförsbackar

och nedförsbackar

är samma sak

bara vinklat från olika håll...




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 509 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2008-10-22 00:10



Bookmark and Share


  Maria T
I drömmen är allt möjligt
2008-12-16

  fågel grå

rätt,
så .
rätt .
. .
. .
.
2008-10-23

  veritaserum
I kina är ordet för"kris" samma som "möjlighet"
2008-10-23

  Eaglemountains VIP
Finurligt - snyggt - vackert - berörande.....TACK!
2008-10-23

  micke marin
ahhh så fiffigt! Gör drömmen till verklighet, så bra tänkt..
Och där står du mitt i backen.. uppför eller nerför?
2008-10-22

  aol
javisst så är det så rätt tänkt bravo gillas
2008-10-22

  Haugen
applåd och bokmärkt ^^
2008-10-22

  papessa
du är så underbar....
2008-10-22

  Quasimodo
Skönt och bra tänkt och drömmen tänkt som den verklighet som ska bli !!
2008-10-22

  Thurizas
Ja så är det visa kvinna!! tusan får jag kopiera denna och skriva ut för eget bruk?please?????


jätte jätte bra ju..tusan hoppar nästan på stolen här!:)
2008-10-22

  Regular
En härlig text och visst är det så ju...
Applåd
Bokmärke
2008-10-22

  Ewa-Britt Nilson VIP
Störtbra!
********
2008-10-22

  Lejonhjärtas poesi
Helskön, precis som skribenten!
2008-10-22

  Johan Bergstjärna VIP
Drömheten är ett nytt fint ord. : )
Drömmen ÄR verkligheten!
Utan uppförsbackar inga nerförsbackar, & det vore väl tråkigt med bara platt mark.
Bra!
2008-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du