Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag äger inte min tid

Lever just nu i en enda lång väntan
Så dumt
glömmer ju att leva här och nu
men så svårt att intet veta om dagen.
Ska jag jobba helt plötsligt
kommer jag att säga när dagen är slut

-Fem dagar ledigt, så skönt!

Visste inte att jag skulle bli utan arbete så länge,
så har inte kunnat ta tilllvara tiden.
Har drivit omkring hemma. Visserligen förkyld så ändå skönt slippa jobba,
men

Inget jobb
Inga pengar

Räknar timmar
Oroar mig
Kommer jag att få ihop en lön som räcker till alla räkningar?

Snart är det jul

Väntar på tipsvinsten som ska göra mig oberoende
Då skulle jag äga min egen tid
Jag skulle inte vara fast i stan
jag kunde resa
lämna hemmet för nån vecka









Övriga genrer av Trädflickan
Läst 240 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-22 09:58



Bookmark and Share


    johanni
Ja vem väntar inte på en tipsvinst så man kan ge sig hän och hitta på lite roligt istället för att sitta fast i samma gråa elände med enorm längtan att få ge sig ut.
/Johanni
2008-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan