Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya sidor

Ska starta
Med tomma vita sidor
Nar jag kommer hem
Igen

Det finns bara ett nu

Det som varit
finns ej nu

Bara i minnet




Fri vers av Ewa Åkerlind
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-22 14:25



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
visst är det så, som glaset är klart
2008-10-22

  Quasimodo
Insiktsfullt och levnadsklokt med en skön tanke om att börja om med en tom sida !!!!!
2008-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind