Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är det natt IGEN! Lägg dig...

 

Lägg dig du tryggt ner i sängen

så ska jag smaka på din dröm

jag ska låta tankarna

vandra runt på din mage

sökandes efter något varmt

att hålla i

 

Lägg dig du tryggt ner i sängen

så kommer din dröm vakna

 

alldeles lagom 

innan du somnar

då ser du min förklädda rynka

som spelar bara för dig

 

Dina osynliga funderingar klingar inte av

de växer i takt med dina andetag

jag njuter

när vi spelar

på samma instrument

 

Lägg dig du tryggt ner i sängen

så låter vi

natten skapa musik i våra sinnen...




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 429 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-10-23 02:27



Bookmark and Share


  Blåbäret
ljuvligt vad gott detta var att läsa...bakgrundsmusiken startar ju redan...
2008-10-24

  Elaine.S VIP
Underbar titel...som känns som en befallning
eller nåt man skulle säga till ett barn...sen övergår allt
till något varmt verkligen vuxet liksom...läser , ler och gillar:))
2008-10-23

    Damir
Oj, detta var ju riktigt bra, fast det blev svårt att tolka den som vi pratat om, för det verkar som att jag inte är den enda som gjort det så :). Men den här gillar jag verkligen!
2008-10-23

  Ewa-Britt Nilson VIP
Tjusigt min sköna,
nu kan alla önska
och efter Dig "stöna"
för att få vara me´
underverk kan ju ske
så det bara e´
när Du är me´!
**************
2008-10-23

  papessa
du skriver så sinnligt och skönt....dröm och verklighet till mjukaste toner i trygghet och harmoni....fint....bokmärkes
2008-10-23

  Quasimodo
En nära och skön ton ger dessa ord !!!
2008-10-23

  Janis Karlsson
En vacker vaggvisa, ska tanka pa den nar jag forsoker sova pa de varma kvallarna!
2008-10-23

  Lejonhjärtas poesi
Underbar musik, sensuellt, drömskt spelat vilka ljuva toner så härlig melodi!
2008-10-23

  micke marin
ååh, en alldeles underbar musik som berör mig djupt..
och den förklädda rynkan som spelar så fint..
du är en sant musikalisk poet Enediel..
tack..
2008-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du