Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sakta kryper det på

tilliten för någon annan

 




Fri vers av ia VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-23 14:27



Bookmark and Share


  mb74
bra tänkt :))
2008-10-29

  Lejonhjärtas poesi
Underbart alster och det är härligt när den rätta känslan finns
2008-10-26

  Regular
lika många dagar det tar att bygga upp...lika många sekunder det tar att bryta ner...
2008-10-23

  Peter G VIP
och viceversa kanske?
klockren enradare, hursomhelst!
2008-10-23
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP