Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag ska aldrig vara så där trist igen


STHLM - New York

Allt är inte som
du tror

Du är inte intressant
för att du ser
helt ointresserad ut

Man måste inte vara full eller svag
för att man ler
mot en människa
i tunnelbanan

De som skrattade
och pratade på flyget
kanske bara var glada

Alla som hjälpte mig
kunde bara gått
förbi




Fri vers av Ewa Åkerlind
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-23 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind