Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Halloween

Regn och spök i skogen
blöta bara för er
Så vi ska ge er fina minnen
det och mycket mer

Vi ska plantera lust att leka
ge er skogens hemlighet
grilla sen i mörkret
Och sedan, vem vet?

Fantasi sätter inga gränser
Livet är ingen datorstyrd självklarhet
Vi blir lite blöta av regn och rusk
I varats enkelhet.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 453 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-24 08:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP