Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem ser du

säg mig
när du ser mig
vem ser du då

kan du ge mig
vill du ge mig
det jag aldrig
kunde få

är jag havet
som vilar
mot din strand

vill du leda mig i land

säg, kan vi mötas där, ibland
kan vi vara där, igen
tillsammans
i en dröm

om varandra




Fri vers av Ex¤animo
Läst 136 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-24 10:30



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Jättevackert skrivet.....Du är havet och hittar säkert stranden
som Du får vila mot.....och blir ledd mot land - och får möta den Du saknar - både i drömmars land och i det verkliga.....
2008-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo