Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lov


Nu får

min yngste son och jag

lov att ha lov

Skönt




Övriga genrer av eva m h
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-25 00:43



Bookmark and Share


  thyra
Hoppas att det blir ett lovande lov :)
2008-10-25
  > Nästa text
< Föregående

eva m h