Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla dessa människor som passerat i mitt liv

har öppnat mina ögon
fått mig att se
de inspirerade
gav mig mod
fick mig att tro att jag är mycket värd

men det finns även de som
sårade
tryckte ner
avvisade mig
var likgiltiga
fick mig att ge upp
men bara för en stund

alla dessa människor som finns i mitt liv nu
tillför mig något
och om jag inte redan vet vad
så kommer jag att veta det sen

alla dessa människor jag kommer att möta
har något att ge mig
som får mig att växa

jag är tacksam för det gåvor jag får
om än vissa är tunga att lära
så är ändå många lätta att bära

jag växer
















Övriga genrer av Trädflickan
Läst 211 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-25 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan