Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagslända 25 oktober





Kräv inte mer
av dig själv


än vad du
kräver av andra




Övriga genrer av Bim
Läst 234 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-25 13:15



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Just och precis!!
Klokt Bim...mycket kloka ord**
2008-10-25

    Maria Malm
Mycket fina klokord att ta till sig!
2008-10-25

    eva m h
Precis! Och tvärtom!
2008-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Bim