Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

maktlös

jag försöker inte fly

mina minnen

i hopp om att de

ska låta mig vara

ändå fräter de sönder mig

knyter sina knutar

i min själ

ändå fladdrar oron

i mörkret

 

och mina maktlösa tårar 

kan inget lösa




Fri vers av Missi VIP
Läst 440 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-25 18:01



Bookmark and Share


  Della K
Så är det...

Och att fly är ingen lösning heller...

Det måste få läka ut.


Fin skildring av maktlöshet.
2008-10-27

  Eaglemountains VIP
Vackert och lite vemod i maktlösheten.....
2008-10-25

    Lily E.
"ändå fladdrar oron i mörkret" är en mycket vacker rad. jag ser den som ett fladdrande ljus. och känner igen.
2008-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon