Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven tillsammans med min käre vän som är både galen o rar på något konstigt vis....


Kärleken är

Alltid mjuk

Dina kyssar är
Alltid mjuka

Men du tänker
I virvlande
Varma banor

Och dina ögon säger
Mer än man kan önska sig
Mer än livet själv




Fri vers av Ewa Åkerlind
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-25 19:39



Bookmark and Share


  Quasimodo
Mjuk och varmt nära, det två sista raderna sammanfattar hela tanken och känslan !!
2008-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind