Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När Du målar mina drömmar

 

Färglägg

mina drömmar

älskling

 

Strimla rosenblad

 

badda mitt sinne

 

Ge mig lust

 

lust

att älska

 

Spröda kristaller

av kärlek

dansar runt dig nu

 

Fånga dem...

 

älska...

 

varsamt...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 401 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-10-26 01:04



Bookmark and Share


  coffe
carpe diem...c
2008-10-26

  Lejonhjärtas poesi
Färgsprakande drömmar av skönaste slag, himmel vad vacker erotik!
2008-10-26

  Blåbäret
så skört och vackert här...ljuvlig läsning...
2008-10-26

  micke marin
hoppar upp och fångar några kristaller som glimrar och gnistrar i mina ögon.. och mina ögons djupa färger speglar sig i kristallerna och alla de färgerna virvlar runt i dina drömmar..
2008-10-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
Och Du målar
för oss, vi ber
tänd fler bloss..
2008-10-26

    Herr Ångest
Så mycket kärlek i så få ord..

snyggt!
2008-10-26

  Havsbris
Är du som målar
allas drömmar, med
så ödmjuka ord, fyllda
av passion och eld ;o)

Trollande och strålande
verser av värm och kärlek
som delas intensivt men
med sammets handskar!
En magisk ritual och
rörelser, rytm och synd
ahhahah

Ta bara för dig kvinna!!!
;o) njut som vi njuter
din poesi...

Bravo!!!
5*****
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du