mig fick jag styrkan att skriva dessa ord

//tack Kameleont för din värme och öppenhet

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ett möte över ord mellan Kameleont och

mig fick jag styrkan att skriva dessa ord

//tack Kameleont för din värme och öppenhet




Styrkan i mötet

 

Jag är maktlös inför andra människor

men jag har ett val idag

 

Jag kan ta hand om mina känslor

och lyfta sunda relationens vingar

 

Jag kan föda frön som kan växa

i andra människors hjärtan

 

Vikten av kärlek till mig själv är vikten

av kärlek till min omgivning




Fri vers av coffe
Läst 564 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-10-26 20:00



Bookmark and Share


  Havsbris
Visa ord, fyllda av
energi och ljus, som
du så gåvad är för...

Vi blir alltid starkare
efter mötet med naturen
och människor, oavsett
vi känner glädjen, besvikelse,
kärlek eller sorgen...

Rikare en erfarenhet och
visare, om våra hjärtan och
själar är öppna och sanna,
de absorberar det bästa och
ger samma...

Otroligt fin text, elegant
och så maningsfull, igen;

TACK och BRAVO till er,
dig som skrev och känner,
till henne som inspirerad dig
mutuallism måste finnas i
livets resa; och när vi hittar
oss själva mellan träffåunkter
och korsvägar, det är så
lönad ;o)...
2008-10-31

  Vilsen Annette-hittar vägen
Underbara ord som stämmer så väl överenns med verklighet. Mycket fint!
2008-10-27

    Lindizz
Den här gillade jag mycket, välskrivet med en stark känsla av hopp och kärlek.
2008-10-27

  en blomma för dagen
respekten till sig själv, kärleken till sig själv
det värmer i mig att du funnit den

du sprider så mycket kärlek, och värme omkring dig
hopp o lycka
nyfikenhet

du är så vacker,
att jag inte hittar orden ibland

du talar mitt hjärtas språk

/m
2008-10-27

  Kameleont
Du sår frö och du är full av kärlek....och jag är full av tacksamhet. *Kramar om hårt*
2008-10-26

  Lyckohäxan Enediel
"Jag kan föda frön som kan växa

i andra människors hjärtan"

Ja du...det kan du verkligen göra...det är en av dina starka sidor...härligt skrivet!
2008-10-26

  Bjarne Nordbö
Som en instruktionsbok. Gott.
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

coffe
coffe