Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godnatt

Trötta ögon ser mot natthimlen

mångubben blinkar till svar

säger

GODNATT

 

Trötta ögon ser mot stjärnorna

faller ner mot jorden

säger

ÖNSKA

 

Trötta ögon slumrar sakta in

drömmer

JOHN BLUND är nära




Fri vers av Cajsa
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-26 21:34



Bookmark and Share


  Mats Henricson
fin att somna till....
2008-10-26

  Annmargreta
Sov sött-kram till dig!
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg