Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet väl att jag?

 

Du vet väl att jag gärna

speglar mig

i dina drömmar

klipper sen upp

mina fantasier

viker pappersplan av dem

låter vinden bära dem till dig

 

Min hand vilar sig

på ditt hjärta

 

läpparna smakar

din förföriska själ

 

Tankarna fylls

av värmen du strålar

 

Ögonen samlar in Kärlekens gryningsljus

skriver

nya blad

i min historia

 

 




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 713 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2008-10-26 23:15



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ett nytt grattis till en bra placering!
2008-11-03

  KristinaE
härligt ordval i denna underbara kärleksdikt!
2008-11-02

    huldran
Så vackra rader!
2008-11-01

  Eva Langrath VIP
Underbart vacker och kärleksfull.

Eva
2008-11-01

  Michaela Dutius
Underbart och närgånget!
Grattis till placeringen Enediel!
2008-10-30

    sunnanvind
Mållös sitter jag o vill forma en fin o värdig kommentar...applåder!!!
2008-10-29

  Sladjana Zubcevic
Underbart skrivet.
2008-10-29

  Bjarne Nordbö
Du får till det så väldans bra just här. Snyggt.
2008-10-29

  Aisha VIP
...såå vackert...!
2008-10-29

  friheten
Så vacker!!!
2008-10-29

  Don Jorgé
Så fint.
2008-10-28

  Elaine.S VIP
Ord som lyfter och omfamnar...fint!!
2008-10-27

  Havsbris
Magiska ord som alltid
diktar du ;o)

förtrollande och
förföriska hahahhaha

du smälter våra hjärtan
och fastnar, fångar oss
intill din själ

grattis för mest bokmärkta
vännen !!

Bravo
kram ;o)
2008-10-27

    Maria Malm
Ljuvligt längtansvackert.
2008-10-27

  Ewa-Britt Nilson VIP
Underbart och
så längtansfyllt
skrivet som bara
en kan göra: Du!
****************
2008-10-27

  Della K
Vad vackert vännen...

Ååååtackförenmysigstartpåmindag-vackert!!
2008-10-27

  Lejonhjärtas poesi
Vilken ljuvlig morgonstund med förföriska tankar och underbar vetskap
2008-10-27

  micke marin
Oj så vackert.. nu smälter jag här..
en sak stör lite
ögonen borde det vara
tror jag..
i övrigt puuuuh så bra...
2008-10-26

  Blåbäret
Jippi...åh vad jag är glad över dig och ditt sätt att skriva...så lekfullt, med känsla och finess så jag blir alldeles varm här...applåder
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du